fredag den 16. oktober 2015

Tanker før interviews

Oprindelig plan
På baggrund af de problemer der blev belyst i rapporten ”Livet med hjertesvigt” formulerede vi en række spørgsmål til hhv. sygeplejerske og patienter. Vores mål var at få af- eller bekræftet de problemer, som fremkom af vores søgte litteratur. Vores interview var semistruktureret, da vi havde forberedt en masse spørgsmål som vi ville gå ud fra, men samtidigt mente at der skulle være plads til fordybelse i nogle af sygeplejerskens/patientens oplevelser, hvis dette kunne være interessant for vores emne.
Inden interviewet havde vi informeret sygeplejersken om at interviewet ville vare max 45 minutter. Èn af os skulle styre interviewet og de to andre skulle være observatører. Det samme gjaldt for interviewet med patienten.


Vi havde tilrettelagt vores interview, således at vi startede med de ufarlige og mere formelle spørgsmål som omhandlede alder, karriere, og lignende. Derefter bevægede vi os ind på de mere dybdegående og åbne spørgsmål. Til sidst vendte vi tilbage til spørgsmål som vi gerne ville have uddybet lidt mere og slår pointerne fast, fx ved at sige ”så det du mener er, at…”. Dette var gældende for begge interviews.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar